a cegrolA cégről

Az AAPRIL Kft. 2008 óta a hazai kommunikációs piac szereplője. A cég eredetileg a dinamikusan fejlődő on-line piac elvárásaira kínált nívós megoldásokat. A szolgáltatásokkal elégedett ügyfelek azonban ennél többet vártak – komplex kampányok tervezése, bonyolítása is felkerült az igénylistára. Az elvárásokra reagálva, az kiépítette azokat a stratégiai partneri kapcsolatokat, amelyek – az on-line fókusz megtartása mellett - lehetővé tették minden egyéb jellegű kommunikációs feladat elvégzését.

Az AAPRIL napjainkban olyan, digitális orientációjú ügynökségként működik, amely képes akár integrált kampányokat megvalósítani, a tervezéstől a koordináción át egészen a produkciós feladatokig.

Szakembereink több éves, esetenként évtizedes kommunikációs tapasztalattal rendelkeznek, partnereink pedig több éves, stratégiai együttműködés keretében dolgoznak velünk.
A szakmai kompetencia, a sok éves tapasztalat, a minőség iránti elkötelezettség és a nemzetközi trendek folyamatos figyelése – mindezek együtt garantálják azt a minőséget, amely az AAPRIL tevékenységét jellemzi.

Küldetés
Feladatunknak tekintjük megrendelőink hatékony támogatását a piaci versenyben szakmai szempontból megalapozott, megfelelően költségoptimalizált és egyedi igényekhez igazított kommunikáció tervezésével, építésével és koordinálásával.